موگرینی: نمی‌توانم درباره تضمین صحبت کنم

وزیر خارجه کشورمان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از پایان نشست بروکسل بخشی از محتوای مطرح‌شده در این نشست را بازگو کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان که برای انجام مذاکرات برجامی به اروپا سفر کرده است، پس از پایاننشست بروکسل گفت: این نشست شروع خوبی بود اما  همه چیز به چند هفته آینده بستگی دارد.

ظریف: باید تضمین دریافت کنیم که منافعمان در برجام حفظ می‌شود/ موگرینی: تضمین نمی‌دهیم اما برای حفظ تجارت با ایران تلاش می‌کنیم

وی افزود: «ما در مسیر درستی قرار داریم اما هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم و به این بستگی دارد که ما در چند هفته آینده چه کاری می‌توانیم انجام دهیم.»

ظریف ادامه داد: «در حال آغاز فرآیند هستیم و ما باید آن تضمین‌ها را [برای حفظ منافعمان در برجام] دریافت کنیم، خواهیم دید که چگونه به خوبی پیش خواهیم رفت. در این نشست درباره ارائه تضمین و اطمینان به ایران به خصوص مفادی که ایران از آن‌ها نفع می‌برد، صحبت شد.»

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: «خانم موگرینی در بیانیه‌ای که ارائه می‌کند، کار‌هایی را که قرار است در هفته‌های آینده انجام شود و روی آن‌ها توافق سیاسی صورت گرفته است، اعلام خواهد کرد.»

محمد جواد ظریف با بیان اینکه حرکت مناسبی آغاز شده است ابراز امیدواری کرد، این حرکت به نتیجه برسد.

ظریف تصریح کرد: «ما زمان زیادی نداریم. در چند هفته آینده خواهیم دید آیا اقداماتی که امروز روی آن توافق شد در عمل پیش می‌رود یا خیر.»

وی ادامه داد: «همه طرف‌های اروپایی تاکید کردند و متعهد شدند که کار‌ها و اقدامات توافق‌شده را انجام دهند.»

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: «کمیسیون مشترک برجام به درخواست ایران هفته آینده تشکیل می‌شود که در سطح مدیران وزارت خارجه ۱+۴ است. همچنین جلسه وزیران خارجه ۱+۴ به همراه خانم موگرینی نیز پیش‌بینی شده است که در زمان مناسب تشکیل می‌شود.»

ظریف گفت، جلسات کارشناسی در روز‌های آینده نیز به طور فشرده برگزار می‌شود.

وزیر خارجه کشورمان درباره مواضع ایران در نشست چهارجانبه گفت: «ما در این نشست اعلام کردیم باید حقوق ایران در چارچوب برجام تضمین شود و آن‌ها گفتند تلاش خود را می‌کنند.»

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره تحریم رئیس کل بانک مرکزی ایران از سوی آمریکا گفت: «این اقدام مانند بقیه اقدامات آمریکا غیرقانونی است.»

موگرینی: نمی‌توانم درباره ضمانت‌های حقوقی یا اقتصادی صحبت کنم

فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز پس از پایان نشست برجامی با وزرای خارجه ایران و سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در بروکسل اعلام کرد: «هدف ما نجات برجام و اجرای کامل مفاد آن است.»

شبکه تلویزیونی العالم گزارش داد، فدریکا موگرینی در نشست خبری پس از نشست بروکسل گفت: «پس از خروج آمریکا از توافقنامه هسته‌ای و در حالی که این توافقنامه هنوز با ایران برقرار است، با شرایط دشوار و پیچیده‌ای مواجه هستیم. اکنون بحث پایبندی جدی ایران و کشور‌های اروپایی برای عمل به تعهدات مندرج در توافقنامه بر اساس حسن نیت دوجانبه مطرح است.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اضافه کرد: نمی‌توانم درباره ضمانت‌های حقوقی یا اقتصادی صحبت کنم، اما می‌توانم درباره کار جدی، مصمم و متعهد از سوی طرف اروپایی و همچنین طرف ایرانی برای حفظ تعهداتمان حرف بزنم.

موگرینی گفت: «ما اجرای اصلاحات را در توافقنامه هسته‌ای بررسی نمی‌کنیم و امیدوارم هر چه سریعتر به راه‌حل‌های اجرایی دست یابیم. باید هر چه سریعتر برای نجات توافقنامه هسته‌ای اقدماتی انجام دهیم. در حال حاضر هدف ما نجات توافقنامه هسته‌ای ایران و اجرای کامل مفاد آن است. این توافقنامه کاملا مستقل است و ارتباطی با سایر موضوعات مطرح شده در مورد ایران ندارد.»

وی افزود: «ما با یکدیگر بر عزم خود برای ادامه اجرای همه بخش‌های توافق هسته‌ای در فضای توام با حسن نیت و سازنده تاکید کردیم.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «همانطور که می‌دانید من با وزرای امور خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس و جمهوری اسلامی ایران در دو نشست جداگانه دیدار کردم تا درباره مواضع مشترک و کار‌های پیش روی ما پس از اعلام آمریکا برای خروج از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) گفتگو کنم. ما بر تعهدمان برای ادامه اجرای کامل و موثر توافق هسته‌ای ایران که به اتفاق آرا به عنوان عنصر اصلی ساختار منع تکثیر هسته‌ای در جهان و یک دستاورد دیپلماتیک فوق‌العاده به تایید قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد رسید، تاکید کردیم.»

وی افزود: «ما با یکدیگر درباره خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران ابراز تاسف و بر لغو تحریم‌های مرتبط با هسته‌ای و عادی‌سازی روابط تجاری و اقتصادی که بخش‌های حساس این توافق را تشکیل می‌دهد، اذعان کردیم. ما بر تعهد مشترکمان تاکید کردیم تا این مسئله محقق شود و با افزایش گفتگو‌ها در همه سطوح به این منظور موافقت کردیم. کارشناسان ما امروز در ساعت‌های مدیدی در حال همکاری بودند. گفتگو‌های کارشناسی با ایران در این باره با دیدگاه رسیدن به راه حل‌های عملی به زودی شروع می‌شود.»

موگرینی گفت: «نخستین مسئله حفظ و تقویت روابط اقتصادی با اروپا است و دومین مسئله ادامه جریان فروش نفت و گاز و مشتقات آن و تولیدات پتروشیمی و مواد مرتبط با آن است. سومین مسئله معاملات بانکی موثر با ایران است. چهارمین موضوع ادامه روابط در زمینه حمل و نقل دریایی، هوایی و ریلی با ایران است و پنجمین موضوع اعتبارات صادرات و بیمه مالی در زمینه تجاری برای تسهیل همکاری اقتصادی و مالی است.»

وی افزود: «اجرای تفاهمنامه‌های مشترک و قرارداد‌های شرکت‌های اروپایی و شرکت‌های مشابه ایرانی ادامه می‌یابد. ما با یکدیگر بر عزم خود برای ادامه اجرای همه بخش‌های توافق هسته‌ای در فضای توام با حسن نیت و سازنده تاکید کردیم. ما هفته آینده نشست مشترک در وین در سطح معاونان وزرای خارجه یا مدیران سیاسی خواهیم داشت. ما در روز‌های آینده به همکاری در این مسیر ادامه خواهیم داد.»

فدریکا موگرینی گفت: «ما همچنین تصمیم گرفتیم که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا و دیگر کشور‌ها درباره سازوکار‌ها و اقدامات در سطح اروپا و بین المللی برای محافظت از فعالان اقتصادی کشور‌های عضو اتحادیه اروپا کار کنند.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه درباره زمان احتمالی دستیابی به راهکار، گفت: باید این کار خیلی سریع انجام شود، اما نمی‌توانم بگویم دو روز یا دو هفته یا بیشتر. اما گفتیم که باید این کار ظرف چند هفته انجام شود. 

وی تاکید کرد: همه ما در ارتباط با اجرای کامل برجام هدفی مشترک داشتیم. همانطور که می‌دانید در موضوعات دیگر اختلاف نظرهای بسیار زیادی داریم، اما امشب تمرکز ما بر اجرای برجام بود. همه طرف‌ها اعلام کردند که بر فوریت یافتن راهکار واقفند، به این دلیل که اگر می‌خواهیم این توافق را حفظ کنیم، که کار ساده‌ای هم نیست، هرچه زودتر این کار را کنیم، بهتر و ساده‌تر است. اگر بخواهم از اصطلاحی که برخی دور میز مذاکره به کار بردند، استفاده کنم، باید بگویم که شرایط مانند این است که یکی از اقوام ما در بخش مراقبت‌های ویژه است و همه ما می‌خواهیم در اسرع وقت او را از بخش مراقبت‌های ویژه خارج کنیم.

عکس/ قیام فلسطینی‌ها علیه انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی



قیام فلسطینی‌ها علیه انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی.مراسم مقدماتی انتقال سفارتخانه آمریکا در فلسطین اشغالی از تل‌آویو به قدس از صبح امروز آغاز شده است،ملت فلسطین نیز در واکنش به این اقدام خصمانه در سراسر این کشور در حال برگزاری راهپیمایی بزرگی هستند.

آغاز تظاهرات بزرگ بازگشت در نوار غزه

 


لاریجانی در نشست اضطراری کمیته فلسطین اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی


رئیس مجلس گفت: مسئولان کنونی آمریکا تصور نکنند اقداماتشان درباره فلسطین و مسئله هسته‌ای ایران بی‌پاسخ می‌ماند.

////////////به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی درنشست اضطراری کمیته فلسطین اتحادیه بین‌المجالسکشورهای اسلامی که صبح امروز دوشنبه ((24 اردیبهشت) در محل هتل پارسیان اوین برگزار شد، ضمن تشکر از حضور روسای پارلمان‌های کشورهای اسلامی در این نشست گفت: 6 دسامبر 2017 رئیس جمهور آمریکا پایتخت دائمی فلسطینی ها را به عنوان پایتخت نامشروع رژیم صهیونیستی نامگذاری کرد.

رئیس دوره‌ای اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی ادامه داد: ترامپ روز 14 می 2018 همزمان با روز نکبت و تاسیس رژیم نامشروع صهیونیستی را برای انتقال سفارت خود به قدس شریف مشخص کرد، لذا این نشست مهم در سطح پارلمان‌های کشور اسلامی و در زمان مغتنم باید با وحدت و همدلی نسبت به این تصمیم نادرست و نابخردانه آمریکا اقدامات جدی‌تری را انجام دهد.

لاریجانی تاکید کرد: سران کشورهای عربی در اجلاس اخیر خود در روز 26 فروردین 97 تصمیم آمریکا را در به رسمیت شناختن قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را باطل و غیر قانونی اعلام کردند اما به نظر می‌رسد تصمیم آمریکا در این مورد نیاز به حمایت‌های جدی‌تر و اقدامات علمی‌تر دارد.

رفتار‌های رژیم آمریکا موجب آشفتگیدر صحنه بین‌الملی شده است

وی اظهار کرد: امروز همگان می‌دانند که رفتار‌های رژیم آمریکا موجب آشفتگی و گسستگی در صحنه بین‌الملی و ناامنی در جهان شده است، نگاه به رفتار‌های یک سال اخیر رژیم آمریکا بیانگر این موضوع است که این رژیم پایبند به تعهدات خود نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یک روز توافقات بین‌المللی آب‌و هوایی پاریس را بر هم می‌زند و روز دیگر توافقات گمرکی خود را مربوط به تعرفه‌های با چین و اروپا زیر پا می‌گذارد و در روزی دیگر خلاف مقررات بین‌المللی و حقوق بشر درباره اتباع برخی کشورهای اسلامی ضوابطی را غیر عادلانه وضع می‌کند، همچنین در روزهای گذشته از توافق هسته‌ای با 1+5 که با درخواست خود آمریکا منعقد شده بوده خارج می‌شود.

رئیس دوره‌ای اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی تصریح کرد: رئیس جمهور آمریکا یک روز اعلام می‌کند در سوریه نمی‌مانیم و درخواست پول از برخی کشورها می‌کند و روزی دیگر سوریه را بمباران می‌کند، سال‌هاست که از تروریست‌ها در منطقه حمایت کرده و مخصوصا اذعان داشته‌اند که داعش را به وجود آورده‌اند و روز دیگر علمدار مبارزه با آن می‌شوند.

رژیم آمریکا دچار بحران تصمیم‌گیری استراتژیک شده است

لاریجانی بیان کرد: رژیم آمریکا دچار بحران تصمیم‌گیری استراتژیک شده و ناپخته و ماجراجویانه به صحنه بین‌المللی نگاه می‌کند، رئیس جمهور فعلی آمریکا توانایی تشخیص و قضاوت درباره پیامد‌های طولانی مدت اقدامات خود را ندارد.

وی گفت: توصیه می‌کنم که مقامات حقوقی آمریکا درباره فلسطین، قدس شریف و محور مقاومت و جهان اسلام دچار اشتباهات محاسباتی نشوند و تصور نکنند که اینگونه اقدامات درباره فلسطین و مسئله هسته‌ای ایران بدون پاسخ باقی می‌ماند.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اقدامات ناسنجیده در دنیای امروز نمی‌تواند ادامه پیدا کند، چنین اقداماتی باعث افزایش تنش و ناامنی در جهان می‌شود، سبک‌سری یک اقدام هزینه‌ای برای دولتمردان است و هزینه‌ آن را باید در نهایت پرداخت کنند.

رئیس دوره‌ای اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی افزود: یکی از دلایل ضرورت تشکیل این نشست فوق‌العاده اقدامات سرکوب‌گرانه رژیم صهیونیستی علیه راهپیمایی مردم فلسطین در روز بازگشت است که در مسئله فلسطین و قدس تاثیر می‌گذارد.

لاریجانی بیان کرد: روز نکبت روزی است که بزرگترین فاجعه به وقوع پیوست و بیش از دو سوم مردم فلسطین آواره شده و دیگران به جای آنان از گوشه و کنار جهان گرد آمدند و سرزمین آنها را غصب کردند.

وی تصریح کرد: ملت فلسطین در مقابل چنین ستمی ایستادگی می‌کنند این حق مسلم آنان است؛ اگر دفاع این مردم شجاع نبود رژیم صهیونیستی بقیه کشورهای عربی را دچار بحران امنیتی می‌کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اخیرا وزارت امور خارجه آمریکا بیانیه‌ای برای تخصیص اعتبارات لازم برای ساخت سفارت آمریکا در قدس شریف صادر کرده است و ترامپ تاکید کرده که مشتاق انتقال سفارت این کشور به قدس شریف است.

رئیس دوره‌ای اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی ادامه داد: رژیم صهیونیستی به طرق مختلف در صدد جلب حمایت سایر کشورها برای انتقال سفارت خود به بیت‌المقدس است تا اقدام آمریکا را مشروع جلوه داده تا زمینه را برای اجرای سایر طرح‌های خود فراهم سازد.

کمک به ملت فلسطین صرفا یک اقدام بشر دوستانه نیست

لاریجانی تاکید کرد: اکنون این ما هستیم و ملت مظلوم فلسطین که بیش از هر زمانی به حمایت‌های ما نیازمند هستند، کمک به این ملت مبارز صرفا یک اقدام بشر دوستانه نیست، بلکه کمک به کسانی است که هزینه دفاع از امت اسلامی و کشورهای منطقه را متحول شده‌اند.

وی بیان کرد: ما نه تنها اقدامات ضد انسانی رژیم صهیونیستی را شدیدا محکوم می‌کنیم، بلکه بیانیه‌ وزارت امور خارجه آمریکا و تصمیم رئیس جمهور این کشور را محکوم کرده و خواهان عکس‌العمل فوری کشورهای اسلامی و جامعه بین‌الملل هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فلسطینی‌ها از یک سو با تهدید آمریکا و رژیم صهیونیستی و اقدامات سازش و ادعای طرح معامله بزرگ غرب مواجه هستند، از جهت دیگر اشغال و تحریم برخی کشورها و سکوت برخی کشورهای جهان اسلام و تلاش‌های پنهان و آشکار برخی کشورها برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مواجه هستند، اما طوفان راهپیمایی بازگشت فلسطینی‌ها دارای ابعاد عمیقی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دوره‌ای اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی گفت: ملت فلسطین با این راهپیمای پویا ثابت کرد که زنده است و گذشته حدود 7 دهه از رنج و آوارگی و بحران‌سازی‌های مختلف هرگز باعث نشده که آنها حق خود را نسبت به سرزمینشان فراموش کنند و از ایستادگی و دفاع در برابر رژیم صهیونیستی دست بکشند.

لاریجانی تصریح کرد: آنها به جای تعیین سرنوشت و مقدرات‌شان از سوی دیگران، تصمیم گرفتند خود ابتکار عمل را به دست گرفته و از طرح‌ها و مذاکرات سازش دست بکشند و حق قانونی خود برای بازگشت را مورد توجه قرار دهند.

وی بیان کرد: فلسطینی‌ها این توانایی را پیدا کردند که افکار عمومی جهان را نسبت به درد و رنج خود و جنایت‌های رژیم اشغالگر قدس مورد توجه قرارداده و زمینه را برای بازگشت به سرزمین‌های اشغال شده هموارتر سازند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: رئیس جمهور آمریکا و رئیس جمهور رژیم صهیونیستی باید پیام آشکار راهپیمایی مردم فلسطین را دریافت کنند که هر تجاوزی به مقدسات و آرمان‌های آنها و هر تصمیمی برای انتقال پایتخت قدس شریف هرگز از سوی فلسطینی ها بی‌پاسخ باقی نمی‌ماند.

رئیس دوره‌ای اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی در دو دهه اخیر روند ضعیف شدن را پی گرفته است، خروج ذلت بار آنان از جنوب لبنان و شکست در جنگ 33 روزه و جنگ غزه و همچنین ناکامی‌های بسیاری را تجربه کرده است که این شکست‌های نظامی در جنگ‌های پیاپی به هم ریختگی در استراتژی امنیتی رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است، مخصوصا مقاومت با روش‌های نوین مواجه شده است.

لاریجانی ادامه داد: در صحنه بین‌المللی هم اقدامات ماجراجویانه دچار اختلال در کشورهای حامی خود شده است و امروز با آغاز راهپیمایی برای بازگشت دچار هراس از موجودیت خود شده است که هیچگاه آمادگی آن را نداشت، از طرفی راهپیمایی بازگشت توانسته وحدت فلسطینی ها را به نمایش درآورد و گروه‌های مختلف فلسطینی در مسیر وحدت نشان دهد.

دفاع از فلسطین دفاع از جهان و امت اسلامی است

وی بیان کرد: باید اراده کشورهای اسلامی به سمت کشور فلسطین و حمایت هرچه بیشتر از حقوق آنها معطوف شود چرا که مسائل فلسطین و دفاع از آنها، دفاع از جهان و امت اسلامی و در حقیقت دفاع از مردم مظلوم فلسطین و قدس شریف به نوعی محک جهان اسلام است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از سران کشورهای اسلامی که غیرقانونی بودن تصمیم ترامپ را اعلام کردند حمایت می‌کنیم.کشورهای اسلامی با تحریم مراودات اقتصادی با رژیم صهیونیستی و رجوع به دیوان لاهه با استناد به سازمان ملل رأی مشورتی این دادگاه را اخذ کرده و از اقدام آمریکا برای انتقال پایتخت ممانعت کنند.

رئیس دوره‌ای اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: امروز مصالح عالی اسلام حکم می‌کند که کشورهای اسلامی در یک صف واحد که خواست جهان اسلام است متحد، یک صدا، با این اقدام آمریکا مخالفت کنند؛  باور کنیم که خداوند با ماست و از تصمیم ما حمایت کنند

اگر دشمنان اقدامی کنند تا آخر عمرشان پشیمان می‌شوند


جنگ با جریان‌های تروریستی در سوریه رو به اتمام است و گروه هایی همچون النصره، به پایان خط رسیده‌اند. 

البته این امر منجر به ناخرسندی غربی‌ها، رژیم صهیونیستی و عربستان شده چرا که آنها مدعی بودند که بخشی از جریان مبارزه با تروریسم هستند و بدین منظور ائتلاف تشکیل داده اند! اگر ائتلاف آنان واقعا برای شکست تروریسم و داعش بوده، امروز باید خوشحال باشند، اما بسیار ناراحتند!

کاملاً واضح است که این گروه های تروریستی از ابتدا با پول و طراحی آنان درست شده بودند تا بتوانند در برابر جبهه مقاومت، نقش تخریبی داشته و زیرساخت های کشورهای خط مقدم را از بین برده و اجازه نفس کشیدن به نیروهای محور مقاومت ندهند؛ اما حالا با کمال تعجب می بینند که حاصل چند ساله آنان در معرض نابودی و اضمحلال است و جبهه مقاومت از زیر آوارهای جنگ، بسیار مقاوم تر و شاداب تر سر برآورده و تبدیل به نقطه امید امت بزرگ اسلامی شده 

حملات موشکی

صبح روز پنجشنبه (۹۷/۲/۱۹) محور مقاومت در اقدامی تحسین برانگیز ۱۰ مرکز راهبردی در مناطق جولان اشغالی را هدف حملات موشکی خود قرار داد و ضربات سنگینی به این رژیم وارد کرد.

تمامی اهدافی که مورد اصابت موشک قرار گرفتند، در طول هفت سال گذشته نقش بسیار مهم و اساسی در حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی به مراکز ارتش سوریه و محور مقاومت داشته و مهمترین ماموریت را در هدایت، هماهنگی، مسلح‌سازی و حرکت دادن تروریست‌های القاعده و ارتش آزاد برای حمله به مواضع ارتش و مقاومت در مناطق مختلف سوریه ایفا 



۱۰۰ درصد آنچه که مورد نیاز نیروی زمینی است را می‌توانیم خودمان تولید کنیم

امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش رونمایی از کتاب «الگوهای فرماندهی مطلوب» که صبح امروز شنبه 22 اردیبهشت در ستاد نزاجا برگزار شد، اظهار کرد: فرماندهی در نیروی زمینی بر سه اصل ولایت مداری، عدالت محوری و شایسته سالاری است. 

وی ادامه داد: امروز ما اعتقاد داریم در زمان غیبت ولی عصر (عج) صراط مستقیم پیروی از ولایت مطلقه فقیه است.

حیدری با اشاره به محتویات کتاب الگوهای فرماندهی مطلوب اظهار کرد: محتوای کتاب الگوهای فرماندهی مطلوب یک دانشنامه کامل است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: 17 اسفند ۹۳ نخستین همایش الگوی فرماندهی مطلوب برگزار شد و تاکنون چندین دوره از این همایش ها در طول سال های قبل برگزار شده است.

وی اظهار کرد: مطالبات فرمانده معظم کل قوا از نیروهای مسلح در کتاب «فرماندهی مطلوب از منظر فرماندهی معظم کل قوا» گردآوری شده است .

حیدری در پایان تاکید کرد: ۱۰۰ درصد آنچه که در چرخه دفاعی مورد نیاز نیروی زمینی است را می توانیم خودمان تولید کنیم و به رخ جهانیان بکشیم.


شوخی رهبر انقلاب با یک غرفه‌دار: «این کتاب به درد ما نمی‌خورد»+ عکس

 رهبر انقلاب اسلامی صبح روز گذشته، جمعه 21 اردیبهشت‌ماه، به‌مدت یک‌ساعت و نیم از سی‌ویکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کردند.

در این بازدید که آقای صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشت، حضرت آیت الله خامنه‌ای از 50 غرفه دیدن کردند و ضمن گفت‌وگو با ناشران و شنیدن نکات و دغدغه‌های آنان در جریان تازه‌های نشر قرار گرفتند.


اولویت‌های کشور و گوشی که شنوا نبود

اولویت‌های کشور و گوشی که شنوا نبود.

دیماه سال ۹۴ وزیر راه و شهرسازی از توافق با هواپیماسازی ایرباس برای خرید بیش از ۱۰۰ فروند هواپیما خبر داد. در ماه‌های بعدی قرارداد خرید ۱۰۰ فروند هواپیما با این کمپانی اروپایی امضا و مذاکرات برای خرید هواپیما با شرکت آمریکایی بوئینگ در جریان بود.

در آن زمان مسائلی در این رابطه مطرح بود که آیا خرید حدود ۲۰۰ فروند هواپیما برای کشور لازم بوده و واقعا جزو اولویت‌هاست. و این‌که آیا بهتر نیست به جای این کار زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی که به دلیل ظرفیت‌های بالا برای رونق اقتصادی و رفع محرومیت همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده، مورد توجه قرار گیرد.




سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش؛گفت: در نیروهای مسلح این توان وجود دارد که اگر دشمن اقدامی کند، پاسخی به آنها می دهیم که تا آخر عمرشان پشیمان باشند.

اگر دشمن اقدامی کند تا آخر عمرشان پشیمان می‌شوندامیر حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش رونمایی از کتاب الگوهای فرماندهی مطلوب که صبح امروز 22 اردیبهشت برگزار شد، با تاکید بر اینکه موضوع کتاب و کتاب خوانی بسیار مهم و اساسی است، اظهار کرد: کتاب و کتابخوانی باید الگوی همه باشد و بتوانیم این مهم را به نسل جوان انتقال دهیم. امروزه توجه به فضای مجازی شاید توجه به کتاب خوانی را کاهش داده، اما استقبال از نمایشگاه کتاب نشان داد که هنوز شوق کتابخوانی در میان مردم ما وجود دارد

روحانی در جلسه ستاد اقتصادی دولت:


رئیس جمهور گفت: بخش خصوصی نیز از فرصت پیش آمده در انضباط ارزی، به نفع تولید و اشتغال و آرامش در بازارها استفاده کند.

بخش خصوصی از انضباط ارزی، به نفع تولید و اشتغال استفاده کند/ وزارت خارجه الزامات تداوم برجام و تضمین‌های اجرائی ضروری را برنامه ریزی کندبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسن روحانی در جلسه ستاد اقتصادی دولت کلیه دستگاههای اقتصادی و بانکها خواست که در اجرای سیاست های جدید ارزی ، هدف تسهیل فرآیند تولید و تجارت را دنبال کنند و بخش خصوصی نیز، از فرصت پیش آمده در انضباط ارزی، به نفع تولید و اشتغال و آرامش در بازارها استفاده کند.

رؤسای اتاقهای بازرگانی و اصناف کشور نیز با بیان نظرات بخش خصوصی، آمادگی فعالان اقتصادی برای پیشبرد این اهداف را اعلام کردند. دستگاههای نظارتی نیز گزارشی از پیگیری و رسیدگی فوری به تخلفات در عرضه کالاها را ارائه کردند.

در ادامه این جلسه، وزارت خارجه گزارشی از روند  مذاکرات کارشناسی با کشورهای اروپائی در جهت اجرای تعهدات طرف مقابل در برجام ارائه کرد و پیشنهادهای وزارت نفت، بانک مرکزی و دیگر دستگاههای اقتصادی در خصوص موارد اقدام لازم جهت تحقق عملی این تعهدات، مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

 روحانی با تأکید بر ضرورت تحقق منافع اقتصادی ایران از توافق برجام برای ادامه همکاری، از وزارت خارجه خواست که با اعزام فوری هیأتهای مذاکراتی، گفتگوهای مستقیم با چین، روسیه و کشورهای اروپائی در مورد الزامات تداوم برجام ، و تضمین های اجرائی ضروری برای عادی سازی و گسترش روابط اقتصادی ایران با دیگر کشورها را در این هفته برنامه ریزی نمایند.

در راستای این تصمیمات وزیر امور خارجه کشورمان ، به  دستور رئیس جمهور، فردا عازم چین می شود و سپس به روسیه خواهد رفت. گفتگوهای هیأت کارشناسی سیاسی– اقتصادی ایران با کشورهای اروپائی نیز سه شنبه این هفته در بروکسل آغاز خواهد شد.

وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و امور اقتصادی و دارائی و بانک مرکزی در این جلسه، گزارشی از ثبت سفارش و تخصیص ارز به بخشهای مختلف نیازهای تولیدی و تجاری کشور ارائه کردند.

بر اساس این گزارش ها، در بیست روز نخست اردیبهشت ماه جاری، ارزش دلاری صادرات کشور 32 % و واردات کشور 5 % افزایش یافته است.